Wie zijn wij

Sinds 1976 verkopen wij vuurwerk.

Piet en Marry van Blitterswijk begonnen met de verkoop in de verfwinkel op de Dorpsstraat te Gouderak. In eerste instantie zijn ze met de verkoop van vuurwerk begonnen omdat het schildersseizoen in december stil lag en het ook rustig was in de verfwinkel.
Dit bleek een goede zet te zijn. Want wat bleek?? Het was een enorm succes!

Marry deed de inkoop, etalage, bestellingen maken en uiteraard de verkoop in de winkel. Piet nam het financiële plaatje voor zijn rekening en hielp uiteraard met uitpakken en diverse andere werkzaamheden waar hulp bij nodig was. Voornamelijk was het vooral Marry die de scepter zwaaide over “haar”vuurwerk”.

Dit is eigenlijk zo gebleven tot en met het jaar 1999.
Dit met ondersteuning van Remy die vanaf het moment dat hij kon helpen, heeft geholpen in de winkel.

Piet hield zich verder afzijdig want dit duo bleek prima te werken.


Wel zijn er door de jaren heen vele aanpassingen geweest:

Gestart op de Dorpsstraat in de verfwinkel. In het jaar 1984 verhuisd naar het Middelblok waar de nieuwe winkel werd gevestigd.

In die tijd mocht en kon alles, waar er ruimte was lag vuurwerk. Van bunkers of opslag had nog niemand gehoord. In de loop van de jaren werden er steeds meer eisen gesteld aan de verkoop en opslag van vuurwerk. Daarom besloten wij om in het jaar 1999 de 1e bunker te bouwen. Hiermee waren wij een van de eerste in de regio. Daardoor konden we ook meer opslaan. Zo ging de vergunning van300 kgnaar1000 kgopslag. Een hele verbetering al was ook dit niet toereikend voor wat wij graag wilden.

In 2000 heeft Remy de hele vuurwerk handel overgenomen van Piet.

In het jaar 2003 kwam daardoor een 2e grotere verbouwing.
We wilden meer vuurwerk kunnen verkopen en zo kwamen er 2 bunkers inclusief de bijhorende Sprinklerinstallaties met een eigen watervoorziening die ruim 500 liter water in een minuut geeft.
 Door deze grote investering is onze opslagcapaciteit van1000 kg naar 8.000 kg gegaan.

 Sinds 2008 werkt Maaike (De vrouw van Remy) ook volop mee in de vuurwerk winkel.

 In 2010 hebben we de reclame borden buiten vervangen en een totaal nieuwe webwinkel gemaakt.

2013 hebben we de winkel 3 keer zo groot gemaakt zodat het voor ons beter en makkelijker werkt en natuurlijk zodat onze klanten beter het vuurwerk kunnen uitkiezen.

2018 We hebben een derde bunker erbij gebouwd. Hierdoor is onze opslagruimte verdubbeld. Dit betekent dat we 10.000 kilo vuurwerk mogen opslaan nog meer voorraad en een groter assortiment. Want een nog ruimere keuze hoort gewoon bij ons als vuurwerkspecialist.

2021 Is voor ons een bijzonder jaar..... We verkopen 45 jaar vuurwerk!!! We kunnen terug kijken op geweldige jaren vuurwerk verkoop, klanten die al vele jaren bij ons vuurwerk kopen. Als het aan ons ligt gaan we nog jaren door met de verkoop van het beste vuurwerk.

Van Blitterswijk vuurwerk staat in de wijde omgeving bekend als een vuurwerkwinkel waar je goed  en persoonlijk advies krijgt, een zeer gevarieerd assortiment en kwalitatief uitstekend vuurwerk kan kopen.

 We hopen dit samen met al onze klanten nog jaren voort te zetten!

 Met vriendelijke groet,

 Remy & Maaike van Blitterswijk

 Van Blitterswijk Vuurwerk

 

 

© 2012 - 2024 van blitterswijk vuurwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel