Covid-19

COVID-19: Corona-maatregelen:
Helaas is 2020 door Corona voor iedereen een raar en bijzonder jaar geworden. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en personeel staat uiteraard voorop.  Het kan dan ook niet anders dat we bij de vuurwerkverkoop  de nodige aanpassingen moeten doorvoeren. Het is veel informatie maar lees alles a.u.b. even rustig door.
Bestel in Voorverkoop
We adviseren iedereen om i.v.m. Corona zoveel mogelijk in de Voorverkoop te bestellen. In de Voorverkoop kies je zelf een Afhaaldag en -tijd. Op die manier kunnen we het aantal bestelling-afhalers coördineren en voorkomen we onnodige drukte en risico’s bij het afhalen.
 
Afhaaldagen
Dit jaar zijn de Afhaaldagen op 24, 27, 28, 29, 30 en 31 december. Tijdens deze dagen komen bestellers op de door hen zelf gekozen afhaalmoment hun bestelling ophalen. 
 
Afhalen: kom op afgesproken tijd
Het is van groot belang dat iedereen zich exact aan de afgesproken Afhaaldag en -tijd houdt. Je hebt de Afhaaldag en -tijd zelf gekozen en die is bindend. Zet ‘m dus in de agenda! Kom op tijd, eerder komen heeft geen zin. En later komen zorgt alleen maar voor extra vertraging. Zie het als een afspraak met de tandarts: daar kun je ook niet zomaar een half uur eerder of later naar binnen lopen en dan verwachten dat je toch meteen geholpen wordt. Vergeet niet je orderbevestiging mee te nemen! Zie het als een soort toegangsbewijs.
 
Mondkapje verplicht
Tijdens de Afhaaldagen is het dragen van een mondkapje of mondmasker verplicht voor iedereen die onze locatie betreedt. Vergeet dus niet om deze zelf mee te nemen.
 
Corona-klachten?
Heb je klachten die mogelijk wijzen op een Corona-besmetting? Hou je dan aan de Corona-maatregelen en breng een ander niet in gevaar. Blijf thuis, laat je testen en laat iemand anders jouw bestelling afhalen op het afgesproken moment.
 
Wachtrij
Door al deze maatregelen kunnen er wachtrijen ontstaan. Ook in die wachtrijen is het van belang om je aan de Corona-maatregelen zoals 1,5 meter afstand te houden. We vragen je begrip en respect voor elkaar te hebben en er samen met ons voor te zorgen dat alles prima verloopt, ook in de mogelijke wachtrij.
 
Aanpassen van deze maatregelen
We blijven afhankelijk van de regels die de Overheid bepaalt. Waar nodig worden bovenstaande maatregelen aangepast aan de actualiteit. Kijk voor het afhalen daarom nog even op deze pagina. 
 
Tot slot
We rekenen ook in deze lastige tijden op ieders begrip bij de toepassing van alle extra maatregelen en als het af en toe allemaal wat langer duurt. We zullen zoals altijd vreselijk ons best doen om het allemaal in zo goed mogelijke banen te leiden en het iedereen naar de zin te maken. 

Blijf gezond en laten we er een mooi feest van maken!!!

© 2012 - 2022 van blitterswijk vuurwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel